Kihagyás

MaxWhere User Manual (Version 7.0+)


Általános információk

A MaxWhere egy összetett digitális környezet, amely 3D virtuális tereket használ általános kontextusként, és lehetővé teszi online aktív tartalom beépítését a megjelenített 3D környezetbe. A MaxWhere fejlesztője és szolgáltatója a MaxWhere Solutions Zrt. (9021 Győr, Szent István utca 10/A. 3. em. 321. Magyarország).

A MaxWhere Solutions Zrt. birtokolja ennek a szoftvernek és a kapcsolódó termékeknek a szerzői jogait, amelyeket Magyarország szerzői jogi törvénye és nemzetközi szerződések védenek.

Copyright © Since 2016 MaxWhere Minden jog fenntartva

Felhasználási és terjesztési feltételek

A MaxWhere (MW) semmilyen módon nem vállal felelősséget a szoftver használatából vagy működésképtelenségéből eredő károkért. Semmilyen módon nem vállalunk felelősséget a szoftver támogatásáért, semmiféle garanciáért, a hibák kijavításáért vagy a verziófrissítések folytatásáért stb. A szoftver használatával Ön beleegyezik a feltételekbe, és kizárólag a szoftver nonprofit célokra történő felhasználására és személyes használatára jogosult. Az "ez a szoftver" kitétel nem csak a végrehajtható fájlra vonatkozik, hanem a MaxWhere rendszer minden összetevőjére.

A MaxWhere felhasználási feltételeknek nem megfelelő módon történő használata szigorúan tilos. Amennyiben a Felhasználási feltételek bármely részével nem ért egyet, nem használhatja a MaxWhere-t.

Támogatás

Támogatásnak nevezzük mindennemű információ nyújtását, beleértve a kérdésekre adott válaszokat, kéréseket, hibajelentéseket és egyéb kérdéseket. Támogatásunk hatóköre a szoftver funkcióira és működésére korlátozódik. A szoftver használata során felmerülő problémák sokféle okból adódhatnak, beleértve azokat is, amelyek a személyi számítógépnek, az operációs rendszernek, más szoftvereknek és egyéb perifériás eszközöknek tulajdoníthatók. Ennek megfelelően csak olyan problémákat támogatunk, amelyek a szoftvernek tulajdoníthatók. Ezen túlmenően, a hardver és a szoftver technikai fejlődése miatt ennek a szoftvernek a verziója előzetes értesítés nélkül frissülhet. Az ügyfél az általunk meghatározott módon kaphatja meg és használhatja a szoftver frissített verzióit. Vegye figyelembe, hogy a verziófrissítések azoknak az ügyfeleknek a számára érhetők el, akik beleegyeznek a fent említett használati feltételekbe.

Jogi nyilatkozat

Ez a dokumentum a MaxWhere szoftverrel együtt folyamatosan fejlődik, ezért helyenként előfordulhatnak inkonzisztenciák vagy hiányosságok, melyeket igyekszünk a lehető leggyorsabban javítani. Amennyiben kérdése, hozzászólása vagy javaslata lenne, lépjen velünk kapcsolatba a support oldalunkon.

Elérhetőségeink

Support: https://www.maxwhere.com/support

Contact: https://www.maxwhere.com/contact-sales